Jednokomorový teplovzdušný zmršťovací tunel BS-4535

Jednokomorový teplovzdušný zmršťovací tunel BS-4535 s dopravníkom na tepelné zmršťovanie zváraných obalov polyolefínových výrobkov z PVC, PP, PE, LDPE a POF.

Zmršťovací tunel BS-4535 sa vyznačuje presnou tepelnou reguláciou a variabilnou výškou tunela. Jeho výšku možno nastaviť od 10 cm do 33 cm.

Táto linka je vybavená dopravníkom pozostávajúcim z reťazí po stranách a rotujúcich kovových valcov, ktoré sú navyše potiahnuté silikónom. Pás prechádza teplovzdušným tunelom vybaveným konvekčným ohrevom pomocou 4 radiátorov v spodnej časti komory tiahnucej sa po celej dĺžke pásu, ktorého teplo je rozvádzané veľkým ventilátorom cez bočné vetracie otvory po stranách pásu a prechádza aj samotným pásom. Radiátory majú celkový výkon 6 kW, čo je dostatočný výkon na zmrštenie akejkoľvek teplom zmrštiteľnej fólie vo veľmi krátkom čase. Komora má na každej strane záves, ktorý výrazne znižuje tepelné straty. Teplota vo vnútri zmršťovacieho tunela sa riadi pomocou spätnoväzbovej riadiacej jednotky podľa presných nastavení používateľa.

Priehľadný ovládací panel

Ovládanie zmršťovacieho tunela je veľmi jednoduché, zariadenie sa zapína trojfázovým ističom na paneli. Na ovládanie jednotlivých prvkov, konkrétne pásu, ohrevu a prúdenia vzduchu, sa používajú klasické spínače. Nastavenie teploty sa vykonáva pomocou riadiacej jednotky s dvoma segmentovými displejmi - cieľová a aktuálna teplota. Rýchlosť dopravníka možno regulovať potenciometrom v rozsahu 0 - 10 m/min. Rýchlosť dopravníka musí byť v optimálnej rovnováhe s nastavenou teplotou vzhľadom na zmršťovaný materiál, aby sa dosiahlo dokonalé zmrštenie fólie.

Jednokomorový horkovzdušný smršťovací tunel BS-4535
Jednokomorový horkovzdušný smršťovací tunel BS-4535

Do tunela možno umiestniť predmety s maximálnou veľkosťou 420 x 320 mm

Maximálna veľkosť výrobku, ktorého obal sa môže v tuneli zmršťovať, je 420 x 320 mm (š-h). Dĺžka je ľubovoľná. Na zváranie teplom zmrštiteľných fólií (PVC, PP, PE, LDPE a POF) odporúčame používať uhlové zváračky v tvare písmena L, ktoré fóliu nielen utesnia s minimálnou šírkou zvaru, ale aj odrežú zvyšky. Odporúčame tiež navštíviť sekciu Teplom zmrštiteľné fólie v našom sortimente.

Výhodou použitia tunelového riešenia zmršťovacích fólií je nepochybne rýchlosť a dokonalosť výsledku. Fólia sa zmršťuje rovnomerne zo všetkých strán rovnako a výsledok vyzerá naozaj profesionálne. Úspora času v porovnaní s ručným zmršťovaním je značná.

Zaujal Vás tento produkt?

Kód produktu:

102600

Varianty:

skladom (1 ks)

Nadrozmerný produkt - iba špeciálna preprava možno odoslať len pomocou špeciálnej prepravy.

Nadrozmerna preprava 115,70 €(96,42 € bez DPH)

Jednokomorový teplovzdušný zmršťovací tunel BS-4535 102600 https://www.hotair.sk/images/produkty/1/2664/schrink-packing-machine-bs-4535_1508151888.jpg
Cena: 44280.00
Dostupnost: skladom 1 ks
Cena s DPH Cena bez DPH
1 925,22€ 1 604,35€
ks

Mohlo by Vás dále zajímat

Čierna silikónová bužírka s priemerom 14mm slúži ako náhrada za pôvodné šedé silikónové bužírky pri zmršťovacích tunelov: BS-600, BS-400LD, BS-250 a BS-4535. Bužírky navlečené na kovových valcoch vo vnútri pásov slúžia ako tepelná izolácia od nahriatych kovových valčekov dopravníka a zároveň aj ako ochrana proti poškriabaniu či zošmyknutiu baleného výrobku vloženého do tunela. Bužírka sa navlieka na jednotlivé valčeky pásu, možno ju ľahko strihať podľa dĺžky valčeka. Bužírka je predávaná na metre 1m = 1ks, bužírka je dodávaná v kuse podľa objednanej dĺžky (počtu kusov) Parametre: Farba: čierna Materiál: silikón Vonkajší priemer: 14mm Vnútorný priemer: 11mm Hmotnosť 1m:  
2,77€ / m 2,30€ bez DPH
skladomnad 100 m 04.04.2024 môže byť u Vás
Kód:
104027
Skupinový baliaci stroj FL-5038 Balenie výrobkov do požadovaných skupín/počet kusov pomocou baliaceho stroja je veľmi jednoduché a rýchle. Baliaci stroj stohuje jednotlivé výrobky do jedného celku pomocou LDPE alebo polyolefínovej tepelne zmršťovacej fólie, čo uľahčuje prepravu, manipuláciu s tovarom alebo určuje predajnú veľkosť balenia (počet kusov). Najčastejšie sa do skupín balia PET fľaše s vodou a nápojmi, plechovky, poháre so zaváraninami, mliekom, briketami a inými výrobkami v okrúhlych alebo štvorcových obaloch; baliť sa môže napríklad aj tovar zabalený v kartónových škatuliach. LDPE fólia je veľmi pevná, vydrží veľké zaťaženie a možno ju potlačiť informačnou alebo reklamnou potlačou. Skupinu výrobkov možno do baličky vložiť jednotlivo po kusoch, zlepiť páskou, lepidlom alebo umiestniť na kartónovú základňu alebo kartónový zásobník. Na balenie možno použiť aj polyolefínové fólie, ktoré sa však bežne vyrábajú v tenkých vrstvách a znesú menšiu záťaž ako ploché LDPE fólie. Skladajú sa z dvoch častí Celé zariadenie sa skladá z dvoch častí, prvá časť, do ktorej sa vkladajú balené výrobky, sa používa na ovinutie LDPE fólie okolo skupiny výrobkov a zvarenie fólie, aby sa ovinutím fólie vytvoril tunel okolo výrobkov, potom sa celá skupina v LDPE fólii posúva vzduchovým piestom k pásu s horúcim vzduchom do tunela, v ktorom sa fólia zahrieva zmršťovaním vďaka 36 infračerveným žiaričom, hneď ako zabalené výrobky opustia oblasť tunela, celý balík sa ochladí ventilátorom umiestneným na konci pásu a tovar sa potom môže vybrať alebo presunúť ďalej napríklad po valčekovom dopravníku. Plochá fólia namiesto rukávov Balička pracuje len s plochou fóliou, nie je možné použiť už vopred pripravený tunel/rukoväť z fólie. Výrobky možno baliť do zmršťovacej fólie s maximálnou šírkou do 550 mm. Okrem LDPE možno použiť aj polyolefínové ploché fólie. Robustné spracovanie Obe časti stroja sú vyrobené z oceľového plechu potiahnutého bielym komaxitom, stroj je veľmi robustný a ťažký, ale vďaka kolesám s brzdami sa dá celý stroj premiestňovať podľa potreby. Hlavné parametre Maximálna veľkosť jednej zabalenej skupiny výrobkov je 400x330x350 mm (ŠxHxV) Rýchlosť pásu je nastaviteľná v rozsahu 0-15 m/min Na pás možno naložiť balíky s hmotnosťou do 35 kg. Teplota v tuneli je nastaviteľná v rozsahu 0-350 °C v závislosti od typu fólie a veľkosti výrobku. Video ukážka Ovládací panel   .product-business ul { padding-left: 0px; } .product-business ul li { list-style-type: none; font-size: 1.6rem; line-height: 2; } .product-business ul li:before { content: ""; width: 6px; height: 6px; border-radius: 2px; background: #0c1a66; position: relative; display: inline-block; margin-right: 10px; margin-bottom: 3px; }
13 252,17€ 12 589,56€ / ks 10 491,30€ bez DPH
skladom
Kód:
104239
Tovar v akcii
Sme tu s vami už 20 rokov
Sme tu s vami už 20 rokov

Sme tu s vami už 20 rokov

Za tú dobu sme ušli pekný kus cesty. Ak vás zaujíma náš príbeh, čítajte viac. Ďakujeme za vašu priazeň!

Dnes zatvorené - štátny sviatok. Vaša objednávka bude spracovaná nasledujúci pracovný deň.