Digitálny mikroskop USB v ceruzke pre PC a Android

Mikroskop USB v ceruzkovom vyhotovení na snímanie povrchov priamym pripevnením nástavca k pozorovanému objektu. Súprava obsahuje štyri nástavce, ktoré sa nasadzujú na objektív fotoaparátu. Ich výber sa uskutočňuje podľa charakteru pokračovanie textu

Kód produktu:

100216
skladom (viac ako 25 ks)Pozajtra 02.05.2024 môže byť u Vás
Digitálny mikroskop USB v ceruzke pre PC a Android 100216 https://www.hotair.sk/images/produkty/1/232/digitalni-usb-mikroskop-v-tuzce-pro-pc-a-android_1543324393.jpg
Cena: 2760.00
Dostupnost: skladom viac ako 25 ks
Cena s DPH Cena bez DPH
120,00€ 100,00€
ks
Mikroskop USB v ceruzkovom vyhotovení na snímanie povrchov priamym pripevnením nástavca k pozorovanému objektu. Súprava obsahuje štyri nástavce, ktoré sa nasadzujú na objektív fotoaparátu. Ich výber sa uskutočňuje podľa charakteru povrchu pozorovaného objektu a požadovaného zväčšenia. Osvetlenie zabezpečuje osem zabudovaných LED diód umiestnených okolo objektívu. Intenzita osvetlenia sa ovláda potenciometrom na prívodnom kábli.

Minimálna vzdialenosť pre zaostrenie je v skutočnosti nulová a určuje sa priamym priložením priehľadnej trubice k pozorovaciemu povrchu. Tento spôsob použitia je vhodný na kontrolu bankoviek a detekciu falošných papierových peňazí a iných cenností. Numizmatikom a filatelistom poskytuje vynikajúci prostriedok na kontrolu a skúmanie peňazí, mincí a známok. Okrem pozorovania týchto predmetov možno prístroj vďaka jeho nadstavcom použiť aj v medicíne, a to nielen na vyšetrenie povrchu kože, ale aj ako endoskop na vyšetrenie uší. Zrkadlový nástavec umožňuje napríklad vyšetrovanie ústnej dutiny. Po upnutí do stojana ponúka funkcie univerzálneho mikroskopu s voliteľnou pracovnou výškou pod objektívom.

Zaostrenie a ohnisková vzdialenosť sa nastavujú otáčaním krúžku na hornej strane pera a otáčaním samotných nástavcov. Súčasťou balenia je sw na zhotovovanie fotografií a videosekvencií.

Mikroskop možno tiež pripojiť k telefónu so systémom Android a používať ho kdekoľvek v teréne bez potreby počítača. Prostredníctvom aplikácie pre systém Android možno nahrávať video a robiť snímky. Aplikácia pre systém Android nemusí fungovať na všetkých zariadeniach (napr. telefóny Huawei).













 

Parametre
USB výstup pripojenia k PCÁNO
Makrofotoaparát USB s lekárskym príslušenstvom  
Pripojenie USB A
Rozlíšenie snímača 1600 × 1200 (2Mpix)
Vzdialenosť na zaostrenie 10 mm - nekonečno
Snímanie videa 0 snímok za sekundu
Farebná hĺbka 24 bitov RGB
Zväčšenie 1× až 40× (17" LCD)
Vyváženie bielej automaticky
Expozícia automaticky
Podsvietenie 8× biela LED dióda
Rozmery pera priemer 120 mm × 12 mm
Hmotnosť balenia [kg]:0.522 kg
Viac parametrov
USB výstup pripojenia k PCÁNO
Makrofotoaparát USB s lekárskym príslušenstvom  
Pripojenie USB A
Rozlíšenie snímača 1600 × 1200 (2Mpix)
Vzdialenosť na zaostrenie 10 mm - nekonečno
Snímanie videa 0 snímok za sekundu
Farebná hĺbka 24 bitov RGB
Zväčšenie 1× až 40× (17" LCD)
Vyváženie bielej automaticky
Expozícia automaticky
Podsvietenie 8× biela LED dióda
Rozmery pera priemer 120 mm × 12 mm
Hmotnosť balenia [kg]:0.522 kg
Binokulárny laboratórny mikroskop Yaxun YX-AK22 je stereoskopický mikroskop s 360° otočnou hlavicou a prepínateľnými objektívmi 2x/4x a okulármi 10x, čo umožňuje celkové zväčšenie 20x a 40x. Toto zväčšenie je vhodné najmä na prácu s elektronikou - kontrolu dosiek plošných spojov a ich komponentov (SMD komponenty a BGA komponenty) a na priame spájkovanie - keďže základná plocha a výška objektívu umožňujú priame spájkovanie. Mikroskop je vybavený dvojicou LED osvetľovačov, jedným statickým v základni - na osvetlenie priehľadných a polopriehľadných materiálov a druhým nastaviteľným na objektíve, na osvetlenie pozorovaného objektu zhora. Obe osvetlenia majú regulátor jasu vo forme kovových potenciometrov, ktoré majú aj vypnutú polohu. Samozrejmosťou je systém zaostrovania, ako aj dioptrická korekcia (v ľavom okulári). Mikroskop sa dodáva aj s dvojfarebným (čiernym a bielym) nepriehľadným sklom pre väčší kontrast pozorovaných objektov. Súčasťou dodávky je aj protiprachový kryt na ochranu pred prachom. Okrem toho je tento binokulárny mikroskop vhodný na zoológiu, botaniku, entomológiu, histológiu, mineralógiu, archeológiu, geológiu a dermatológiu. Vhodný na kontrolu povrchov materiálov a ich kvality, korózie a celkovej defektoskopie, na meranie veľkosti mikroskopických materiálov, na skúmanie kvality optických šošoviek a hranolov, na odhaľovanie falošných bankoviek a na výrobu šperkov. Binokulárny mikroskop AK22 je vhodný aj na školské vyučovanie. Stereoskopický mikroskop Yaxun AK22 je vyrobený z hrubostennej zliatiny s komaxitovou povrchovou úpravou a tvorí pevnú a ťažkú základňu pre pohodlnú prácu. Na zadnej strane mikroskopu sa nachádza vypínač napájania a bezpečnostný spínač. Je napájaný zo siete - 230 V. Pomocou štandardného konektora okuláru Ø30 mm je možné vymeniť okuláre napríklad za okuláre s väčším zväčšením (napr. WF20X - t. j. zväčšenie až 4x20) alebo použiť snímač digitálneho fotoaparátu USB, ktorý umožňuje pozorovanie objektu priamo na monitore.
354,78€ / ks 295,65€ bez DPH
skladom6-25 ks Pozajtra 02.05.2024 môže byť u Vás
Kód:
101614
Profesionálny priemyselný binokulárny mikroskop s plynulo nastaviteľným zväčšením 7x - 45x na dlhom 360° otočnom ramene s nastaviteľnou dĺžkou a výškou ramena. Hlavnou doménou tohto mikroskopu je masívne otočné rameno, ktoré ponúka pozorovacie vzdialenosti až do 80 cm od základne, kdekoľvek na pracovnej ploche. Stojan je pevne pripevnený k pracovnému stolu alebo montážnej linke pomocou malej základne so štyrmi priloženými skrutkami, ktoré zabezpečujú dokonalú stabilitu ramena. Vzdialenosť objektívu od základne mikroskopu (stredová os) je nastaviteľná v rozsahu 36 - 80 cm. Rameno sa dá otáčať o 360° okolo vlastnej osi. Vďaka dĺžke ramena možno mikroskop používať v priemyselnej výrobe, najmä na montážnej linke - posuvný pás, ktorý môže voľne prechádzať pod mikroskopom, zatiaľ čo operátor kontroluje kvalitu výrobkov. Po napnutí ramena je veľmi stabilný. Hlava mikroskopu je k ramenu pripojená pomocou guľového kĺbu, ktorý umožňuje jej voľné otáčanie. Súčasťou ohybného ramena je aj opierka hlavy, ktorá umožňuje lepšie pozorovať skúmaný objekt - rýchlejšie zaostriť, a plní aj ochrannú funkciu, keďže čiastočne zabraňuje prípadným poraneniam očí spôsobeným nárazom do okulárov. Zväčšenie mikroskopu je plynulo nastaviteľné v rozsahu 7x - 45x. Výsledné zväčšenie je dané okulármi WF10X s pevným zväčšením 10x a plynule nastaviteľným objektívom - od 0,7x do 4,5x, t. j. 7 - 45x. Vzdialenosť medzi skúmaným objektom a objektívom je 8,5 cm pri zväčšení 7x a 10 cm pri maximálnom zväčšení 45x. Systém zaostrovania a dioptrická korekcia sú samozrejme prítomné v oboch okulároch. Vďaka použitiu štandardného okulárového konektora Ø30 mm možno okuláre zamieňať napríklad s okulármi WF30X s väčším zväčšením. Tento mikroskop je obzvlášť vhodný do priemyselnej výroby na optickú kontrolu kvality výrobkov pohybujúcich sa na dopravníkovom páse, možno ho tiež pripevniť na bežnú dosku pracovného stola a v prípade potreby premiestňovať (pomocou osi otočného ramena) bez toho, aby bolo potrebné manipulovať s celým mikroskopom. Mikroskop je vhodný aj na prácu s elektronikou, najmä na priame spájkovanie SMD súčiastok pod mikroskopom, na kontrolu dosiek plošných spojov a ich súčiastok (SMD, BGA súčiastky, vizuálnu kontrolu ciest atď.). Okrem práce s elektronikou je tento mikroskop vhodný aj na kontrolu povrchov materiálov a ich kvality, korózie a celkovej defektoskopie, na meranie veľkosti mikroskopických materiálov, na skúmanie kvality optických šošoviek a hranolov, na odhaľovanie falošných bankoviek a na výrobu šperkov. Súčasťou balenia je prídavná LED lampa s reguláciou intenzity na osvetlenie pracovnej plochy, ktorá sa upína na hlavný objektív mikroskopu. Súčasťou balenia je aj puzdro na ochranu mikroskopu pred prachom a inými nečistotami. Tento priemyselný mikroskop má všetky nosné časti vyrobené z kovu. Plastových častí je v mikroskope naozaj minimum. Mikroskop je určený predovšetkým na profesionálne použitie v priemysle.
1 497,39€ / ks 1 247,83€ bez DPH
skladom2-5 ks Pozajtra 02.05.2024 môže byť u Vás
Kód:
101749
Sme tu s vami už 20 rokov
Sme tu s vami už 20 rokov

Sme tu s vami už 20 rokov

Za tú dobu sme ušli pekný kus cesty. Ak vás zaujíma náš príbeh, čítajte viac. Ďakujeme za vašu priazeň!