Objemový trecí dávkovač s baličkou suchých zmesí 0,5 alebo 1L s tlačiarňou exspiračných dát

Objemový dávkovač na dávkovanie a balenie dávok o objeme 0,5, alebo 1L, ktorý automaticky nadávkuje, zabalí a potlačí expiračným dátumom váš produkt.

Dávkovač je pre balenie potravín (chipsy, chrumky, lupienky, pukance, väčšie semienka, sušené plody, potravinové aj chemické granuláty, krmivá pre zvieratá a pod.) Objemový dávkovač je vhodný predovšetkým pre ľahké, krehké a objemné materiály a potraviny s ktorými si bežný dávkovač s vibračnou váhou neporadí Stroj nie je vhodný pre dávkovanie a balenie vlhkých materiálov a príliš jemných (práškových) zmesí a produktov (múka, ryža, pracie prášky a pod).

Jednoduchá obsluha

Celonerezová balička s dávkovačom je vybavená zásobníkom na materiál s objemom 70L, trecím ústrojenstvom, ktoré vytvára dávky o objeme 0,5 alebo 1L, baliacou jednotkou pre 340mm a 400mm široké fólie a TTR tlačiarňou exspiračných dát. Na ovládanie a nastavenie dĺžky obalu, teploty zváracích čeľustí, nastavenie optických senzorov a vibrácií slúži počítač s podsvieteným displejom a niekoľkými tlačidlami pre jednoduché ovládanie. Dávkovač má tiež optický senzor, ktorý stráži množstvo materiálu v dávkovacej jednotke, ak senzor nedetekuje materiál dôjde k automatickému pozastaveniu balenia. Súčasťou balenia sú dve tvarovacie kopytá pre fólie šírky 340, alebo 400mm. Kopytá určujú výslednú šírku vrecka 14, alebo 17cm. Dĺžku obalu je možné ľubovoľne nastaviť v rozmedzí 50-310mm. Pre nastavenie teploty zváracích čeľustí slúžia dva presné PID regulátory, vďaka ktorým je možné ľubovoľne meniť teplotu zvárania podľa typu použitej fólie. Pod zásobníkom sú umiestnené dva vibračné motory, s možnosťou riadenia sily vibrácií, vibrácie je možné zapnúť, ak dochádza k zasekávaniu materiálu v zásobníku.

Stroj je vyroben z masivních materiálu z nerezové oceli, která je vhodná pro styk s potravinami. Celý systém stojí na kolečkách pro snadné přemístění, kolečka je možné aretovat, aby při práci nedocházelo k posunu stroje vlivem vibrací.

Objemový trecí dávkovač s baličkou suchých zmesí 0,5 alebo 1L s tlačiarňou exspiračných dát
Objemový trecí dávkovač s baličkou suchých zmesí 0,5 alebo 1L s tlačiarňou exspiračných dát

Práca so zariadením

Stroj po prvotnom nastavení podľa dávkovaného materiálu a nastavení funguje úplne automaticky, z horného kužeľového zásobníka padá materiál do trecieho mechanizmu, ktorý ho rozdeľuje na jednotlivé dávky o objeme 0,5 L, alebo 1L. Veľkosť dávok možno jednoducho zmeniť výmenou teflónových vložiek. Vnútorný objem vložiek (0,5 L, alebo 1L) určuje objem jednej dávky. Potom čo dávkovač rozdelí materiál na jednotlivé dávky prichádza na rad balenie do fólie. Nadávkovaný materiál je sypaný po jednej dávke do tvarovacieho potrubia s už pripravenou fóliou. Zváracie čeľuste zatavia fóliu s materiálom v horizontálnom i vertikálnom smere a oddelia hotový obal od zvyšku fólie.

Integrovaná TTR tlačiareň expirácií

Súčasťou trecieho dávkovača s baličkou je tiež TTR tlačiareň pre fólie o šírke 340, alebo 400mm, tá ich motoricky odvíjaná z návinu cez expiračnú tlačiareň, ktorá potlačí fóliu vami zvolenými znaky (max. 3 riadky po 12 znakoch) tlačiareň slúži predovšetkým k tlači exspiračných dát či tlači šarže výrobku. Tlačiareň je možné posúvať v horizontálnom smere a tým meniť miesto potlače na fóliu. Ako tlačové médium slúži TTR páska, ktorá je štandardne čierna, možné použiť taktiež aj inú farbu (červená, biela modrá, žltá, zelená) podľa farby a typu použitej baliacej fólie. Z tlačiarne pokračuje fólia do tvarovacieho potrubia, kde je vytvarovaná do tvaru vrecka o pevnej šírke 14cm, alebo 17cm (podľa zvolenej fólie).

Výsledkom celého procesu je profesionálne zabalený produkt s objemom 0,5, alebo 1L s vytlačeným dátumom expirácie.

Hlavné parametre

Veľkosť dávky veľkosť dávky je určená vloženou teflónovou vložkou (v balení 0,5 L, alebo 1L)
Dávku nemožno nastaviť podľa váhy ale iba podľa objemu, objem jednotlivých dávok sa môže ľahko líšiť podľa veľkosti a charakteru materiálov, pred kúpou tohto zariadenia je vhodné zariadenie otestovať s vaším produktom. V prípade, že máte záujem o tento stroj, kontaktujte naše technické oddelenie, vopred možno dohodnúť schôdzku a otestovať výrobok, alebo zaslať vzorku materiálu a naši technici otestujú balenie.

Rozmer balenia: Šírka vrecka pevne daná (14, alebo 17cm) zvolenou fóliou o šírke 340, alebo 400mm, dĺžka je nastaviteľná v rozmedzí 50-900mm.

Materiál fólie: možno použiť PP / PET fólia, AL bariérové, alebo fólie z netkanej textílie a papierové fólie. V prípade, že pre balenie použijete vlastnú fóliu, konzultujte túto skutočnosť pred kúpou stroja s našim technikom, niektoré typy fólií nemusia byť vhodné pre použitie s naším baliacim strojom.

Rýchlosť dávkovania: proces potlačenia, dávkovanie a zabalenie trvá pár sekúnd, podľa veľkosti obalu a typu materiálu, preto je vhodné doplniť dávkovač o závitovkový podávač, ktorý je schopný veľmi rýchlo dodávať materiál do horného zásobníka.

Pre správne fungovanie baliaceho stroja je potrebné používať fólie s hrúbkou najmenej 60 μm.
 

Objemový trecí dávkovač s baličkou suchých zmesí 0,5 alebo 1L s tlačiarňou exspiračných dát

K dávkovači není k dispozici potravinářský atest, je však vyroben z nerezové oceli, která je vhodná k styku s potravinami.

Obsah balení: Objemový dávkovač s tiskárnou, dvě tvarovací kopyta pro fólie 340 a 400mm, teflonové vložky 0,5 a 1L, nářadí pro seřízení stroje, černá TTR páska.

Zaujal Vás tento produkt?

Kód produktu:

103876
Tovar je na ceste

Nadrozmerný produkt - iba špeciálna preprava možno odoslať len pomocou špeciálnej prepravy.

Nadrozmerna preprava 243,50 €(202,92 € bez DPH)

Objemový trecí dávkovač s baličkou suchých zmesí 0,5 alebo 1L s tlačiarňou exspiračných dát 103876 https://www.hotair.sk/images/produkty/2/4103/objemovy-treci-davkovac-s-balickou-suchych-smesi-0-5-nebo-1l-s-tiskarnou-expiracnich-dat_1598869077.jpg
Cena: 339600.00
Dostupnost: Tovar je na ceste 2024-06-25T06:30:29+02:00
Cena s DPH Cena bez DPH
14 765,22€ 12 304,35€
ks

Mohlo by Vás dále zajímat

Šikmý šnekový dopravník so zásobníkom 150 l/min Šikmý šnekový dopravník so zásobníkom 150 l/min je zariadenie na plynulý šikmý (vzostupný) pohyb sypkého materiálu s výškou výstupu 2 m nad zemou, pričom materiál sa zo zásobníka posúva smerom nahor pomocou "šnekového hriadeľa", ktorý materiál posúva rotáciou. Tento typ dopravníka je vhodný pre všetky sypké materiály alebo granule s priemerom do 10 mm. Dopravník je vybavený dvoma motormi, z ktorých jeden sa používa na otáčanie šnekového hriadeľa, druhý je vibračný motor, je pripevnený k stene násypky, po zapnutí vibruje steny násypky, vibrácie pomáhajú vyprázdniť/vyprázdniť násypku jemných sypkých materiálov. Každý motor možno ovládať samostatne pomocou jednoduchého ovládacieho panela. Hlavný motor je vybavený funkciou spätného chodu na reverzáciu šneku a reguláciu otáčok. Robustný zásobník s objemom 80 l je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a je vybavený kolieskami na ľahké premiestňovanie. Dopravník má motor s premenlivou rýchlosťou, ktorý otáča šnek a riadi rýchlosť presunu materiálu, pričom pri maximálnej rýchlosti je šnek schopný prepraviť až 150 l materiálu za 1 minútu. Dopravník možno kombinovať s rôznymi dávkovačmi sypkých materiálov a vytvoriťtak automatický a kompaktný systém na dávkovanie a balenie múky, obilia, granúl, vápna, bentonitu, suchého piesku, granulovaného plastu atď. Rýchlosť prenosu materiálu je až 150 l za minútu. Rúrkový uzavretý dopravný systém je veľmi spoľahlivý a účinný. Dopravník veľmi uľahčuje prácu, najmä vo vyšších dávkovacích a baliacich zariadeniach, kde veľkosť zariadenia neumožňuje obsluhe pravidelne dopĺňať materiál do dávkovača alebo baliaceho zariadenia. Dopravník nie je vybavený certifikátom na potraviny. Prašnosť dopravníka možno znížiť pripevnením tunelovej vložky na ústie dopravníka. Dopravník nie je vhodný pre príliš vlhké materiály alebo látky vo forme pasty.
5 645,22€ / ks 4 704,35€ bez DPH
Tovar je na ceste
Kód:
103200
Filtračná netkaná textília s hrúbkou 60 mikrónov a šírkou 340 mm s celkovou čistou hmotnosťou 4,3 kg. Netkaná textília je kompozitný materiál vyrobený z PP a PE vlákien. Vrstva PE zabezpečuje pevný a odolný zvar. Je vhodná na balenie na automatických dávkovacích strojoch, ktoré si balenie vytvárajú samy - tkanina so šírkou 340 mm je štandardne určená pre vertikálne baličky s dávkovačom 10-800 g, ale môže sa použiť aj na iných strojoch, ak sa použije zásobník so šírkou 340 mm. Tkaninu možno použiť aj na ručné balenie pomocou pákového, štipcového alebo priebežného baliaceho stroja. Netkaná textília je priepustná a odolná voči vode a teplotám od -40 °C do 120 °C a je vhodná na výrobu vylúhovaných vrecúšok s čajom, kávových filtrov, vrecúšok s bylinkami alebo korením, výrobu voňavých vrecúšok alebo vrecúšok s vysušujúcim silikagélom. Textíliu možno zvárať alebo šiť. Bežne sa používa v zdravotníctve a potravinárskom priemysle.  
255,65€ / ks 213,04€ bez DPH
skladom2-5 ks 29.04.2024 môže byť u Vás
Kód:
103867
Čierny termotransferový pásik vhodný pre termotransferové tlačiarne POSTEK, ZEBRA, tlačiarne expiráciou HP130 a HP241. Pásky sú kvalitné, oteruvzdorné. Šírka pásky je 30mm, dĺžka je 100m, návin IN. Tlačiarenský pásik je vhodný pre bežnú tlač expiráciou alebo potlač samolepiacich štítkov. Výborná priľnavosť, odolnosť voči poškriabaniu Atrament: na vnútornej strane (in) Šírka: 30mm Dĺžka návinu: 100m Vnútorný priemer role: 25mm Vonkajší priemer: 65mm Farba: čierna
10,43€ / ks 8,70€ bez DPH
skladomnad 100 ks 29.04.2024 môže byť u Vás
Kód:
103073
Horizontálny baliaci stroj KT-250X pre balenie výrobkov a potravín Horizontálna priechodná balička KT-250X pre veľkoobjemové balenie predmetov a potravín s integrovanou tlačiarňou exspiračných dát. Balička s pásom je vhodná pre balenie nielen potravín (bagety, salámy, oblátky, ...) možno s ňou baliť aj akékoľvek iné výrobky, a to ako samostatne, tak aj po viacero kusoch. Pri balení viac kusov do jedného balenia je potrebné mať výrobky spojené k sebe (gumička, drôtik) alebo mať produkty položené na papierovej alebo inej miske, alebo kusu tvrdého papiera. Štandardne sa takto balia napríklad rúška, alebo sady plastových príborov a tégliky. Baliaca jednotka zvládne vytvoriť obal o maximálnej veľkosti 280x110x45mm (DxŠxV) dĺžka je uvedená vrátane zvarov. Maximálna veľkosť obalu po odpočítaní zvarov 10mm z každej strany je 260x110x45mm (DxŠxV) Jednoduchá obsluha Obsluha zariadenia je veľmi jednoduchá, ľavý nerezový dopravník s dĺžkou 205 cm je vybavený zarážkami, ktoré majú rovnaké rozostupy, medzi, ktoré obsluha pokladá produkty, ktoré majú byť zabalené, tie sú následne samé posúvané do baliaceho ústrojenstva. Dopravník umožňuje nastaviť šírku žľabu v rozmedzí 30-110mm tak, aby boli produkty v jednom rade za sebou s rovnakými rozostupmi. Výška dopravníka od zeme je 84 cm. Produkty z ľavého dopravníka prechádzajú baliacim ústrojenstvom, ktoré vytvára pozdĺžny zvar a následne dva priečne, po zabalení vyráža produkt v obale na kratší pravý pás, ktorý je možné doplniť o valčekový dopravník ľubovoľnej dĺžky podľa potreby obsluhy. Rôzne typy fólií Pre balenie je možné použiť klasické PP/PET, bariérové PE / AL / PET, alebo fólie z netkanej textílie alebo iné viacvrstvové zvariteľné fólie so šírkou až 250mm. Fólie môžu byť číre, farebné, alebo potlačené vlastným dizajnom. Teplotu zvárania možno presne nastaviť pomocou dvoch PID regulátorov presne podľa typu obalového materiálu. Šírku fólie volíme podľa veľkosti baleného výrobku tak, aby nebol obal zbytočne široký keďže je fólia zváraná pozdĺžne vždy na krajoch. Integrovaná TTR tlačiareň expirácií Balička má vlastnú tlačiareň expiračných dát, ktorá pred balením vytlačí na fóliu expiračné dáta, či iné Vami zvolené texty, alebo znakové kódy. Tlačiareň je umiestnená pod baliacim zariadením, tlačovým médiom je tu farbiace atramentové koliesko, ktoré ohrevom prenáša atrament na kovové znaky, ktoré následne prenášajú potrebné údaje na fóliu ešte pred samotným balením. Okrúhla tlačová hlava má zásobník na dvanásť znakov v 12 riadkoch pod sebou, výška jedného znaku je 3 mm. Hlavu možno ručne osadiť ľubovoľným počtom znakov (max. 12 na jeden riadok) a je možné použiť jeden alebo viac riadkov podľa konkrétnej potreby. Výsledná potlač je nezmývateľná a odolná proti oteru. Súčasťou balenia je 1 valček s čiernym atramentom a tlačová hlava a sada znakov, ktorá obsahuje znaky: 0,1,2 po 10ks, 3,4,5 po 6ks, 6,9 po 10ks, 7,8 po 8ks. 4ks "." (bodka), a po dvoch kusoch písmená: T, O, L, G, F, M, P, X, E. V prípade záujmu sme schopní dodať tlačové valčeky vo farbách: biela, červená, modrá, čierna. Stroj balí výrobky do plochej fólie, kde je vrecko okolo výrobku vytvorené jedným pozdĺžnym a dvoma priečnymi zvarmi podobne ako sa balia napríklad: časopisy, hygienické vlhčené obrúsky, telefónne karty, zberateľské karty. Dĺžku obalu je možné nastaviť v rozmedzí 65-280 mm (vrátane zvarov), šírka je nastaviteľná 30-110 mm a maximálna výška je 45 mm. Priečny zvar uberá z každej strany z nastavenej dĺžky 10mm. Výsledná maximálna dĺžka obalu bez zvarov 260mm. To isté platí pre pozdĺžny zvar, ktorý uberá zo šírky fólie cca 20mm ak je balený výrobok do obalu napríklad o šírke 50mm je potreba použiť fóliu o šírke 120mm keďže je fólia preložená na polovicu, aby vznikolo vrecúško a ďalších 20mm je potrebné pre zvar. Baliaca jednotka je vybavená optickým senzorom, ktorý dokáže snímať markery (značky) na obaloch, značky slúžia ako informácie pre spustenie balenia a zvárania. Ak obal nie je vybavený markermi, je potrebné presnú pozíciu obalu pre zváranie nastaviť manuálne. Dopravníky Zariadenie je prispôsobené pre balenie veľkého množstva predmetov a trvalú prevádzku. Rýchlosť posuvu pásu, a teda i rýchlosť balenia je možné upraviť v menu nastavenia riadiacej jednotky, rýchlosť balenia produktov je 15-60 ks / min v závislosti od nastavenia a veľkosti balených produktov. Tlačová hlava Kľúčové vlastnosti Možno použiť ploché fólie PP/PET, bariérové ​​fólie PE/AL/PET a iné viacvrstvové Nastaviteľná dĺžka obalu v rozmedzí 65-280mm Šírka obalu 30-110mm (daná šírkou vkladanej fólie) Integrovaná tlačiareň + optický senzor markerov Plochy prichádzajúce do styku sú z potravinárskej nerezovej ocele AISI 304 Rýchlosť balenia 15-60ks/min Videoukážka Všetky časti stroja, ktoré prichádzajú pri činnosti do styku s balenými predmetmi sú vyrobené z "potravinárske" nerezovej ocele: NEREZOVÁ OCEĽ 1.4301, ČSN 17 240, AISI 304. Chemické zloženie vyhovuje normám pre použitie stroja pre potravinársky priemysel. Vzhľadom k veľkosti a hmotnosti zariadenia je nutný osobný odber a zabezpečenie vlastnej dopravy. K zariadeniu zabezpečujeme servisného technika, ktorý je schopný v rámci celej republiky prísť a Vami už dopravený a vybalený stroj na mieste zmontovať, nastaviť a zaškoliť obsluhu. Pred objednaním tohto produktu VŽDY kontaktujte naše obchodné oddelenie, ktoré s Vami dohodne podmienky a dátum prevzatia zariadenia a podá vám informácie o hmotnosti a veľkosti balenia stroja kvôli preprave. .product-business ul { padding-left: 0px; } .product-business ul li { list-style-type: none; font-size: 1.6rem; line-height: 2; } .product-business ul li:before { content: ""; width: 6px; height: 6px; border-radius: 2px; background: #0c1a66; position: relative; display: inline-block; margin-right: 10px; margin-bottom: 3px; }
15 365,22€ 14 596,96€ / ks 12 164,13€ bez DPH
skladom
Kód:
104317
Tovar v akcii
Sme tu s vami už 20 rokov
Sme tu s vami už 20 rokov

Sme tu s vami už 20 rokov

Za tú dobu sme ušli pekný kus cesty. Ak vás zaujíma náš príbeh, čítajte viac. Ďakujeme za vašu priazeň!