DZ-400-2SX dvojitý vákuový stroj s označením exspirácie a výrobných údajov

Dvojitá silná priemyselná vákuová balička z nehrdzavejúcej ocele vhodná na vákuovanie a uzatváranie potravín a iných výrobkov, ktoré by sa mali skladovať vo vákuu, aby sa predĺžila ich trvanlivosť. Ideálny pomocník v kuchyni na vákuovanie mäsa, rýb, zeleniny, ovocia a sypkých zmesí, ktoré strácajú arómu - čaj, káva. Dvojkomorový systém urýchľuje celý proces vysávania a zabraňuje neželaným prestojom obsluhy stroja.

Model DZ-400-2SX má dve vákuové komory (každá s rozmermi: 370x430x120 mm ŠxHxV), ktoré sa môžu počas vákuovania používať striedavo, aby sa urýchlilo vákuovanie a príprava. Ďalšou zvláštnosťou tohto vákuového stroja je možnosť vyrazenia údajov o trvanlivosti alebo iných údajov priamo do obalu v mieste zvárania vrecka pomocou silikónových vložiek s číslami, ktoré sa vkladajú do tlakovej zváracej lišty. Výška dna komory (pracovná výška) je 77 cm od zeme.

Horné veko dvojkomorovej vákuovacej komory je výklopné, pohybom rúk možno veko otočiť na pravú alebo ľavú vákuovaciu komoru, preto je vždy možné vákuovať v jednej komore a v druhej pripravovať potraviny/materiál na ďalšie vákuovanie. Tento spôsob práce s vysávačom zabraňuje prestojom a urýchľuje celý proces balenia. Veko vákuovej baličky je upevnené na kovových ramenách po stranách baliaceho stroja a ľahkým pohybom rúk ho stačí presunúť z jednej strany na druhú a potom prikryť, pričom pohyb s vekom nevyžaduje veľkú silu a zvládne ho každý. Proces zvárania sa spustí automaticky stlačením veka na ľavej alebo pravej komore. Zvarové lišty, ktoré uzatvárajú zabalenú nádobu vo veku, vytvárajú zvar široký 11 mm. Vo vrecúšku sú celkom 4 pásy (dva v každej komore) Celková dĺžka jedného pásu je 400 mm = zvar jedného vrecka je maximálne 400 mm. V komore možno súčasne vákuovať viacero vreciek, maximálna veľkosť jedného alebo súčtu viacerých vreciek/vákuovaných predmetov je 420x360x110 mm. Na odsávanie vzduchu slúži vákuová pumpa, ktorá je pripojená k veku vákuovačky, cez ktoré sa odsáva vzduch, a po skončení procesu odsávania sa veko automaticky odklopí.

Vďaka konštrukcii komory možno používať aj hladké vákuové vrecká. Hladké vákuové vrecká sú podstatne lacnejšie ako vrúbkované vákuové vrecká, ktoré sú zasa potrebné pre vákuové baličky s vonkajším odsávaním. Môžu sa používať klasické vlnité vrecia, hladké vrecia, vrecia s kovovou fóliou (metalizované) a iné vrecia z materiálov PE, PP a PET. Vždy je však potrebné nastaviť vhodný čas zvárania a chladnutia materiálu, aby sa dosiahlo pevné utesnenie.

Tlačte priamo do zvaru

Pri vákuovaní je možné priamo do obalu (v mieste zvaru) vyznačiť (vytlačiť) napríklad dátum spotreby alebo číslo šarže. Tlakové zváracie pásy sú na jednej strane hladké a na druhej strane majú malé otvory s medzerami (približne 2,5 mm).Tieto otvory slúžia na vloženie silikónových valčekov s číslami (sú súčasťou balenia). Týmto spôsobom možno do tyče vyraziť jednotlivé číslice a veľmi rýchlo a jednoducho do obalu vyraziť rôzne dátumy, ako napríklad dátum výroby alebo dátum spotreby. Balenie obsahuje sadu znakov: 12 ks každej číslice 0-9.

Jednoduché používanie

Ovládanie stroja je veľmi jednoduché: ovládací panel obsahuje len tlačidlá na nastavenie dĺžky vákuovania 1-99s, nastavenie teploty zvárania vreciek v troch stupňoch a nastavenie času zvárania 0,1-9,9s. Na rýchlu kontrolu tlaku v komore počas vákuovania slúži analógový alarm.

Celý stroj je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, je veľmi robustný a stojí na kolieskach s brzdou, takže sa dá ľahko premiestňovať, konštrukcia je prispôsobená pre náročné prevádzky, čistenie je vďaka použitým materiálom veľmi jednoduché. Zariadenie nie je vybavené potravinovým certifikátom.

Zaujal Vás tento produkt?

Kód produktu:

103935

Varianty:

skladom

Nadrozmerný produkt - iba špeciálna preprava možno odoslať len pomocou špeciálnej prepravy.

Nadrozmerna preprava 195,25 €(162,71 € bez DPH)

DZ-400-2SX dvojitý vákuový stroj s označením exspirácie a výrobných údajov. 103935 https://www.hotair.sk/images/produkty/2/4162/dvojita-vakuovacka-dz-400-2sx-se-znacenim-expiracnich-a-vyrobnich-dat_1608114027.jpg
Cena: 108302.40
Dostupnost: skladom
Cena s DPH Cena bez DPH
5 118,26€ 4 708,80€ 3 924,00€
ks

Mohlo by Vás dále zajímat

Vákuové vrecko s vrúbkovaním 200x300mm / 210um - pre kuchyňu, externé vákuovačky alebo zváračky plastov s odsávaním vzduchu. Vákuovacie vrecká sú balené po 10 ks, kratšia strana vrecka slúži na utesnenie vrecka po vákuovaní. Vrecko má jednu vnútornú stranu s matným vrúbkovaným povrchom a druhá strana je priehľadná. Materiál je mechanicky odolný, zdravotne nezávadný, vhodný na vákuovanie a uchovávanie potravín a zachovanie arómy. Zabalené fólie je možné zamraziť. Táto fólia je vhodná aj na šetrné varenie Sous-Vide pri nízkych teplotách. Okrem potravín možno do fólie vákuovať aj iné predmety. Hrúbka fólie 210um sa meria v mieste zvaru. Cena je uvedená za 10 vreciek.
4,80€ / set 4,00€ bez DPH
skladomnad 100 set 04.04.2024 môže byť u Vás
Kód:
103380
Vákuové vrecko 300x400mm / 210um - do kuchyne, externých vákuovačiek alebo zváračiek plastov s odsávaním vzduchu. Vákuovacie vrecká sú balené v baleniach po 10 ks, kratšia strana vrecka slúži na utesnenie vrecka po vákuovaní. Vrecko má jednu vnútornú stranu s matným vrúbkovaným povrchom a druhá strana je priehľadná. Materiál je mechanicky odolný, zdravotne nezávadný, vhodný na vákuovanie a uchovávanie potravín a zachovanie arómy. Zabalené fólie je možné zamraziť. Táto fólia je vhodná aj na šetrné varenie Sous-Vide pri nízkych teplotách. Okrem potravín možno do fólie vákuovať aj iné predmety. Hrúbka fólie 210um sa meria v mieste zvaru. Cena je uvedená za 10 vreciek.
9,39€ / set 7,83€ bez DPH
skladomviac ako 25 set 04.04.2024 môže byť u Vás
Kód:
103384
Vákuové vrecko 250x500mm / 210um - do kuchyne, externých vákuovačiek alebo zváračiek plastov s odsávaním vzduchu. Vákuovacie vrecká sú balené v baleniach po 10 ks, kratšia strana vrecka slúži na utesnenie vrecka po vákuovaní. Vrecko má jednu vnútornú stranu s matným vrúbkovaným povrchom a druhá strana je priehľadná. Materiál je mechanicky odolný, zdravotne nezávadný, vhodný na vákuovanie a uchovávanie potravín a zachovanie arómy. Zabalené fólie je možné zamraziť. Táto fólia je vhodná aj na šetrné varenie Sous-Vide pri nízkych teplotách. Okrem potravín možno do fólie vákuovať aj iné predmety. Hrúbka fólie 210um sa meria v mieste zvaru. Cena je uvedená za 10 vreciek.
9,39€ / set 7,83€ bez DPH
skladom6-25 set 04.04.2024 môže byť u Vás
Kód:
103383
Vákuové vrecko 150x300mm / 210um - pre kuchyňu, externé vákuovačky alebo zváračky plastov s odsávaním vzduchu. Vákuovacie vrecká sú balené v baleniach po 10 ks, kratšia strana vrecka slúži na utesnenie vrecka po vákuovaní. Vrecko má jednu vnútornú stranu s matným vrúbkovaným povrchom a druhá strana je priehľadná. Materiál je mechanicky odolný, zdravotne nezávadný, vhodný na vákuovanie a uchovávanie potravín a zachovanie arómy. Zabalené fólie je možné zamraziť. Táto fólia je vhodná aj na šetrné varenie Sous-Vide pri nízkych teplotách. Okrem potravín možno do fólie vákuovať aj iné predmety. Hrúbka fólie 210um sa meria v mieste zvaru. Cena je uvedená za 10 vreciek.
4,23€ / set 3,52€ bez DPH
skladomnad 100 set 04.04.2024 môže byť u Vás
Kód:
103381
Vákuové vrecko s vrúbkovaním 200x250mm / 210um - pre kuchyňu, externé vákuovačky alebo zváračky plastov s odsávaním vzduchu. Vákuovacie vrecká sú balené v baleniach po 10 kusov, kratšia strana vrecka slúži na utesnenie vrecka po vákuovaní. Vrecko má jednu vnútornú stranu s matným vrúbkovaným povrchom a druhá strana je priehľadná. Materiál je mechanicky odolný, zdravotne nezávadný, vhodný na vákuovanie a uchovávanie potravín a zachovanie arómy. Zabalené fólie je možné zamraziť. Táto fólia je vhodná aj na šetrné varenie Sous-Vide pri nízkych teplotách. Okrem potravín možno do fólie vákuovať aj iné predmety. Hrúbka fólie 210um sa meria v mieste zvaru. Cena je uvedená za 10 vreciek.
4,23€ / set 3,52€ bez DPH
skladom6-25 set 04.04.2024 môže byť u Vás
Kód:
103382
Poloautomatická stolová balička s funkciou zvárania, vákua a plnenia v ochrannej atmosfére s dĺžkou zvaru do 500 mm. Balička je určená na balenie výrobkov, zdravotníckych materiálov a potravín do vzduchotesne uzavretých obalov s možnosťou vákua alebo plnenia ochrannou atmosférou. Zariadenie možno použiť: 1) len ako baličku/zváračku 2) ako externú vákuovú baličku 3) baličku potravín s plnením obalov v modifikovanej atmosfére. Balením potravín v ochrannej atmosfére sa výrazne predlžuje trvanlivosť výrobkov, ako sú zelenina, pečivo, mäso a mäsové výrobky, ryby, syry, hotové jedlá, čaj, káva, bylinky, korenie a orechy. Na balenie potravín v modifikovanej atmosfére sa používajú plyny dusík, kyslík a oxid uhličitý. Mimo upravenej atmosféry možno do vreca pomocou kompresora plniť len vzduch, ktorý môže plniť ochrannú funkciu: nafúknuté vrecko chráni balený tovar. Balička je kompatibilná so všetkými typmi zvárateľných vriec a obalov, či už ide o priehľadné vrecia alebo vrecia s potlačou, hliníkové (bariérové) vrecia alebo obaly z netkanej textílie alebo papiera. Baliace zariadenie si poradí s klasickým vlnitým vákuovým balením, ale aj s lacnejším hladkým vákuovým balením. Celé zariadenie je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na styk s potravinami, balička je určená na umiestnenie na pracovný stôl a je vybavená baliacim pultom s rozmermi (600x300mm ŠxH), ktorý sa používa na vkladanie baleného tovaru do vreca. Po vložení vrecka medzi čeľuste stačí spustiť proces balenia pomocou pedálu a potom sa proces balenia vykoná podľa prednastavených funkcií. Baliaci stroj je vybavený pulznou zváračkou s maximálnou dĺžkou zvaru do 500 mm, šírka zvaru je 8 mm. Na vákuovanie a plnenie plynom je balička vybavená plochým puzdrom, ktoré sa automaticky zasunie medzi zváracie čeľuste (počas plnenia a vákuovania) a potom sa zasunie späť, aby sa obal mohol vzduchotesne zvárať. Na vákuovanie sa používa integrovaná výveva s výkonom 72 l/min, na plnenie ochrannou atmosférou je potrebné pripojiť k packeru plynovú fľašu vybavenú regulátorom tlaku. Ako prívod plynu je na bočnej strane zariadenia rýchlospojka pre hadice s priemerom 8 mm. V baličke je integrovaný separátor, ktorý oddeľuje všetky kvapaliny a nečistoty prúdiace z čerpadla/vzduchového prívodu alebo do neho, aby sa zabránilo poškodeniu zariadenia alebo kontaminácii balených výrobkov. Zariadenie má 3 funkcie: zváranie, vysávanie a plnenie ochrannou atmosférou. Funkcie vysávania a plnenia možno zapnúť alebo vypnúť. Keď sa vrecko vloží medzi čeľuste baličky a stlačí sa nožný pedál, čeľuste držiace vrecko sa zovrú, nasleduje vákuovanie, plnenie a zváranie. Vákuové a plniace funkcie možno vypnúť alebo podľa potreby používať len jednu z nich. Zariadenie umožňuje pohodlne nastaviť všetky potrebné parametre: čas vákua: 0-200 s, čas plnenia 0-200 s, čas zvárania 0-8 s, čas chladenia 0-50. Proces zvárania možno spustiť manuálne pedálom podľa potreby alebo možno použiť poloautomatický režim balenia: nastavenie intervalu 0-100 s, keď sa podľa nastaveného času balenie automaticky opakuje a obsluha len vkladá vrecia do čeľustí baličky. V poloautomatickom režime je možné nastaviť aj počet opakovaní 0-999, po ktorých sa stroj zastaví, baliace zariadenie má aj funkčné počítanie, vďaka ktorému má obsluha neustály prehľad o počte už zabaleného tovaru. Stroj nie je vybavený reguláciou tlaku plynu (upravená atmosféra), preto je potrebné k stroju pripojiť regulátor tlaku plynu. Maximálny odporúčaný tlak plynu je 0,8 MPa. Všetky časti stroja, ktoré prichádzajú počas prevádzky do styku s vydávanými potravinami, sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele "potravinárskej kvality": nehrdzavejúca oceľ 1.4301, ČSN 17 240, AISI 304. Jeho chemické zloženie je v súlade s normou pre používanie potravinárskych výrobkov. Obsah balenia: obal na potraviny, napájací kábel, náhradný zvárací drôt, pedál.
1 554,78€ / ks 1 295,65€ bez DPH
skladom6-25 ks
Kód:
104233
Sme tu s vami už 20 rokov
Sme tu s vami už 20 rokov

Sme tu s vami už 20 rokov

Za tú dobu sme ušli pekný kus cesty. Ak vás zaujíma náš príbeh, čítajte viac. Ďakujeme za vašu priazeň!

Dnes zatvorené - štátny sviatok. Vaša objednávka bude spracovaná nasledujúci pracovný deň.